• 18 Вересня, 2021 19:24

Підпишись @ zdes.vkysno Друзі! У розпалі Масляний тиждень і я вирішила поділить …

Бер 19, 2021

Підпишись @ zdes.vkysno Друзі! У розпалі Масляний тиждень і я вирішила поділитися з вами рецептом тоненьких млинчиків з м’ясною начінкой🤤🔥 УЛЮБЛЕНІ! Дуже прошу ПОСТАВИТИ лайка НА ЦЕ ВІДЕО! ❤️ НЕХАЙ ЦЕЙ РЕЦЕАТ ПОБАЧАТЬ ЯКНАЙБІЛЬШЕ ЛЮДЕЙ🙏🏽 ДЯКУЮ ВАС🧚🏽♀️ Інгредієнти: На Млинці: Яйця – 2 шт; Борошно – 1 склянка; Цукор – 1 ст.л .; Молоко тепле – 1,5 склянки; Масло 3 ст.л .; Сода – 0,5 ч ложки; Сіль щіпка; Начинка: Фарш – 400 гр; Сир – 100 гр; Цибулина – 1 велика; Зелень – пучок; Сіль / перець за смаком. Приготування: 1. Яйця, молоко, соняшникова олія, цукор, сіль, борошно і сиджу змішуємо до однорідності. У нас з вами вийде рідке тісто! 2. Смажимо млинці на добре розпеченій сковороді, змащеній невеликою кількістю соняшникової олії. 3. Зазвичай Мама робить так: наливає трохи масла на млинниць і протирає поверхню сухою серветкою. 4. Лук нарізкам кубиками і смажимо на олії. 5. Додаємо фарш і смажимо до готовності. Додамо сіль / перець. 6. В трохи став готовий фарш додаємо натертий сир і дрібно нарізану зелень. Перемішуємо і начинка готова! 7. Начиняємо Млинці. По середині млинця покладемо начинку – 2 ст.л. І загортаємо в конвертик. 8. Обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки! Приємного апетиту ❤️ Автор @ _vkysno_