• 22 Червня, 2021 08:24

Підпишись @ vkusnye.idei Шоко бісквіт + заварний крем ⠀ На численні прос …

Бер 11, 2021

Підпишись @ vkusnye.idei 😻Шоко бісквіт + заварний крем🔥 ⠀ 🙌По численні прохання вантажу в стрічку 🔥 ідеальний бісквіт і ніжний крем 👍 ⠀ ЗБЕРІГАЙТЕ відразу ✅ знадобиться А за ♥ ️ окреме Дякую ⠀ Інгредієнти Бісквіт: цукор 150 г яйця 5 шт масло растітельное- 60 мл окріп 60 мл какао 30г розпушувач 10г борошно 150г ⠀ Просочення: тепле молоко 300мл несквик (або ін какао) – 1 ст / л цукор -3 ст / л ⠀ Крем: вершки 10% – 1л крохмаль кукурудзяний-4 ст / л з гіркою! ванілін 10г цукрова пудра за смаком! Я додала 70г ⠀ Для початку приготуємо бісквіт: ⠀ 1️⃣яйца з цукром збиваємо не менше 13 хвилин. Вливаємо тонкою цівкою олію, а потім окріп. В окремій мисці змішуємо: борошно, розпушувач і какао. Додаємо борошняну суміш до яєчної в кілька етапів. Перемішуємо лопатки знизу в верх. 2️⃣Форму змащуємо маслом, вливаємо тісто і відправляємо в духовку. Випікаємо близько 30 хвилин в заздалегідь розігрітій до 180 * С духовці 3️⃣Пропітка: У тепле молоко додаємо цукор і какао Несквік (якщо інший розводите по інструкції). 4️⃣Крем: в холодні вершки просіюємо крохмаль і додаємо ванілін, розмішуємо і ставимо на вогонь. Як почне загусати всипаємо цукрову пудру, розмішуємо. 5️⃣Ітак бісквіт спік, проколюємо виделкою і заливаємо просоченням, даємо повністю просочитися! Потім заливаємо кремом і залишаємо на 4-5 с в холодильнику (або на ніч)! Вранці посипаємо какао і подаємо ☕️ Repost @cooktema